ballonnenZeeman & BurgerMantamediaCreagraphyMetAnneHille

Een succesvolle website voor jouw bedrijf

Een nieuwe website ontwikkelen vraagt om technische kennis, inzicht in de laatste trends op het internet, gevoel voor webdesign en voor copywriting… Allemaal zaken die minder eenvoudig zijn dan ze op het eerste oog lijken. Wil jij wél de zekerheid van een succesvolle, complete website voor jouw bedrijf, maar zonder dat je hiervoor zelf de kennis en capaciteit in huis hoeft te halen?

Laat je bedrijfswebsite bouwen door de specialist

Wij helpen je met:

  • Een gebruiksvriendelijke, moderne website met alle functionaliteit die je nodig hebt.
  • Een professioneel, aantrekkelijk design dat past bij jouw huisstijl.
  • Heldere en foutloze teksten die aansluiten op jouw doelgroep.
  • Een hogere ranking in Google via SEO en hulp bij je marketing op sociale media.
  • Meer bezoekers, potentiële klanten en aanmeldingen voor bijvoorbeeld je nieuwsbrief.
  • Aanvullende diensten op het gebied van drukwerk, fotografie, vertalingen en bedrijfscoaching via ons netwerk van specialisten.
Speciale wensen, zoals een reserveringssysteem, geautomatiseerde processen of een ledenadministratie? Wij ontwikkelen voor jou een oplossing op maat.

Je complete website via één partner

Vaak moet je zelf op zoek naar de juiste partners voor het bouwen van een complete website. Minimaal heb je een ontwikkelaar nodig, een vormgever, een copywriter en iemand met kennis van SEO en online marketing. In het Cross Media Collective vind je al deze expertises ondergebracht bij één professionele partner. Dit bespaart jou veel tijd aan regelen en overleggen en neemt je een hoop zorgen uit handen.

Wat we zelf niet kunnen, regelen we voor je

De basis die nodig is voor het maken van je website hebben we zelf in huis: ontwikkelen, vormgeven, teksten schrijven, SEO en online marketing. Voor drukwerk, fotografie, video's, vertalingen, webcare, mobiele apps en diverse speciale technieken werken wij samen met externe experts. Kiezen voor een collectief met zoveel expertises geeft je zowel de flexibiliteit waarnaar je zoekt, als de rust en zekerheid van één partner voor je complete project.

Geen zorgen over de projectbegeleiding

Omdat je bij ons alles via één allround partner regelt, hoef jij je niet druk te maken om de projectbegeleiding. Nadat we uitgebreid jouw wensen hebben besproken en afspraken hebben gemaakt, gaan we voor je aan de slag. Wij coördineren de werkzaamheden voor je en zijn dus zelf de spin in het web. Jij kunt je blijven richten op geld verdienen voor je onderneming. Je hoeft je niet in de techniek te verdiepen en extra personeel aannemen is ook niet nodig.

Voor elke uitdaging een maatwerkoplossing

Heb je geavanceerde functionaliteit nodig die je workflow efficiënter en eenvoudiger maakt of wil je je klanten extra online service bieden? Met onze eigen techniek bouwen we op maat praktisch alles wat je aanvullend op je website nodig hebt (met of zonder login). Vertel ons wat je doelen en wensen zijn en onze webbouwer Ernst de Moor gaat voor je aan de slag.

Bekijk het overzicht van eerdere, op maat ontwikkelde weboplossingen.

Een webdesign dat perfect past bij jouw bedrijf

Maatwerk mag je ook verwachten op het gebied van grafische vormgeving. Zoek je een design dat precies uitstraalt wie je bent? Ben je toe aan een sterke en professionele nieuwe huisstijl? De grafische mannen van Studio Zeeman & Burger maken een ontwerp dat helemaal past bij jouw bedrijf. Aan massaproductie doen wij niet; al onze websites, logo’s, visitekaartjes en andere ontwerpen worden op maat voor je gemaakt.

Lees wat we op designgebied voor je kunnen doen.

Soepele, heldere en foutloze SEO-teksten

Als je op internet gevonden wilt worden, is goede SEO of zoekmachineoptimalisatie essentieel. Net zoals teksten die prettig lezen en je doelgroep aanspreken. Onze copywriter Anne de Romph verwerkt de zoekwoorden uit het onderzoek van SEO-specialiste Samantha van der Werf op een soepele en natuurlijke manier in de teksten voor jouw website. Zo blijven ze prettig te lezen en kunnen (potentiële) klanten je toch snel en gemakkelijk vinden in het oneindige oerwoud aan websites.

Uiteraard kun je ons ook inschakelen voor het schrijven van alle andere wervende en zakelijke teksten die je nodig hebt, bijvoorbeeld voor brochures, mailings, nieuwsbrieven of persberichten. En bij het uitwerken van een uitgekiende strategie voor je online marketing zijn we je eveneens graag van dienst.

Ook toe aan een succesvolle website?

Neem nu contact met ons op!