Een nieuwe website voor jouw bedrijf

Wil je een betere of modernere website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met de juiste technische kennis, aansprekend webdesign en pakkende teksten maken wij de nieuwe website voor jouw bedrijf. Snel, compleet en vakkundig, zonder dat je hiervoor zelf kennis en capaciteit in huis hoeft te halen.

Je complete website via één partner

Vaak moet je zelf op zoek naar een webbouwer, een vormgever en een copywriter voor het maken van je nieuwe website. In het Cross Media Collective vind je al deze expertises ondergebracht bij één professionele partner. Dit bespaart jou veel tijd aan regelen en overleggen en neemt je een hoop zorgen uit handen.

Laat je bedrijfswebsite bouwen door de specialist

Wij helpen je met:

  • Een moderne website met alle functionaliteit die je nodig hebt.
  • Een aantrekkelijk webdesign dat past bij jouw huisstijl.
  • Heldere en foutloze teksten die aansluiten op jouw doelgroep.
  • Aanvullende diensten via ons netwerk van specialisten.
Speciale wensen, zoals een reserveringssysteem, geautomatiseerde processen of een ledenadministratie? Wij ontwikkelen voor jou een oplossing op maat.

Wat we zelf niet kunnen, regelen we voor je

De basis voor het maken van je website hebben we zelf in huis: ontwikkelen, vormgeven en teksten schrijven. Voor drukwerk, fotografie, video's, vertalingen, sociale media, mobiele apps en speciale technieken werken wij samen met externe experts. Kiezen voor Cross Media Collective geeft je zowel de flexibiliteit waarnaar je zoekt als de rust en zekerheid van een allround partner voor je complete project.

Geen zorgen over de projectbegeleiding

Omdat je bij ons alles via één partner regelt, hoef jij je niet druk te maken om de projectbegeleiding. Wij coördineren de werkzaamheden voor je en zijn dus zelf de spin in het web. Nadat we uitgebreid jouw wensen hebben besproken en afspraken hebben gemaakt, gaan we voor je aan de slag. Jij kunt je blijven richten op geld verdienen voor je onderneming. Je hoeft je niet in de techniek te verdiepen en extra personeel aannemen is ook niet nodig.

Voor elke uitdaging een maatwerkoplossing

Heb je geavanceerde functionaliteit nodig die je workflow efficiënter en eenvoudiger maakt of wil je je klanten extra online service bieden? Met onze eigen techniek bouwen we op maat praktisch alles wat je aanvullend op je website nodig hebt (met of zonder login). Vertel ons wat je doelen en wensen zijn en onze webbouwer Ernst de Moor gaat voor je aan de slag.

Bekijk het overzicht van eerdere, op maat ontwikkelde weboplossingen.

Een webdesign dat perfect past bij jouw bedrijf

Maatwerk mag je ook verwachten op het gebied van grafische vormgeving. Zoek je een design dat precies uitstraalt wie je bent? Ben je toe aan een sterke en professionele nieuwe huisstijl? Onze grafische mannen Kees Zeeman en Ben Burger maken een ontwerp dat helemaal past bij jouw bedrijf. Aan massaproductie doen wij niet; al onze websites, logo’s, visitekaartjes en andere ontwerpen worden op maat voor je gemaakt.

Lees wat we op designgebied voor je kunnen doen.

Soepele, heldere en foutloze webteksten

Op internet zijn bondige, foutloze en soepel leesbare teksten essentieel. Heldere teksten die de doelgroep aanspreken en die aanzetten tot actie. Voor een goede vindbaarheid op Google verwerkt onze copywriter Anne de Romph jouw belangrijkste zoekwoorden bovendien op een natuurlijke manier in je teksten. Zo blijven ze prettig lezen en kunnen (potentiële) klanten je toch snel en gemakkelijk vinden in het oneindige oerwoud aan websites.

Uiteraard kun je ons ook inschakelen voor het schrijven van brochures, mailings, nieuwsbrieven, persberichten of andere wervende en zakelijke teksten.

Ook toe aan een succesvolle website?

Neem nu contact met ons op!