Van zzp’er tot mkb’er: dit zijn onze klanten

Cross Media Collective ontwerpt, bouwt en schrijft websites voor zowel ambitieuze kleine bedrijven als grotere ondernemingen. Ben jij een zzp’er, (zakelijk) dienstverlener, winkelier met een of meer vestigingen, zelfstandige regionale of lokale mkb’er (retail of detailhandel), instelling (bijvoorbeeld gezondheidszorg of onderwijs), vereniging of overheidsbedrijf? Dan gaan we ook graag met jouw nieuwe website aan de slag.

Recente websites van Cross Media Collective

Enkele recent door ons gebouwde websites:

De nieuwe website voor Auto- en Motorrijschool G. van de Kamp was snel klaar en ziet er nu vlot en modern uit. En het mooiste is: alles werd voor ons geregeld, zodat wij ons konden bezighouden met het geven van onze rijlessen. Echt ideaal!Ina van de Kamp

Laat ons jouw servicegerichte website ontwerpen, schrijven en bouwen

Jij weet precies wie je bent, wat je wilt uitstralen, wie jouw klanten zijn en wat je voor ze doet. Wij vertalen dit voor je naar een actuele, servicegerichte bedrijfswebsite die bij jou past, waar jouw klanten zich thuis voelen en waar zij desgewenst zelf zaken kunnen regelen. Bij Cross Media Collective regel je je nieuwe website snel en overzichtelijk via één partner. Je bent er zelf nauwelijks tijd aan kwijt en hoeft geen dure kennis en capaciteit in huis te halen.

CMC: meedenken, inleven en weglaten

Onze kracht: wij zijn bedreven in de kunst van het weglaten. Dit maakt Cross Media Collective tot een specialist in het ontwikkelen van klantgericht maatwerk gecombineerd met een unieke vormgeving en doeltreffende teksten. Door mee te denken met jouw wensen en ons in de gebruikers te verplaatsen, vinden wij zelfs voor het meest ingewikkelde vraagstuk een eenvoudige, gebruiksvriendelijke oplossing. Dat kan niet iedereen!

Specifieke wensen?

Heb je specifieke wensen om jouw klanten beter van dienst te kunnen zijn of je processen te stroomlijnen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We staan voor je klaar!

Bekijk de voorbeelden van onze weboplossingen.

Hulp nodig bij het ontwerpen, schrijven en bouwen van je nieuwe website? Wij helpen je graag.

Kom vrijblijvend een kop koffie drinken!