Een servicegerichte website voor jouw bedrijf?

Als zelfstandig ondernemer ben je graag zoveel mogelijk bezig met de dienstverlening aan je klanten. Logisch, want daar ligt je hart en daarmee verdien je je brood. Klanten verwachten echter ook dat je beschikt over een servicegerichte bedrijfswebsite waar zij informatie kunnen vinden en zelf zaken kunnen regelen. Maar websites maken en bouwen is een heel andere tak van sport! Eentje die wij als webexperts prima voor je kunnen uitvoeren.

Wij helpen je uit de brand

Jij weet wie je bent, wat je wilt uitstralen, wie je klanten zijn en hoe je ze het beste kunt helpen. Wij vertalen dit naar een website die doet wat jij wilt en waar je klanten zich thuis voelen. Doordat je alles regelt via één partner, ben je er zelf heel weinig tijd aan kwijt en hoef je geen kennis of capaciteit in huis te halen. En je kunt rekenen op een website die helemaal past bij jouw bedrijf.

De nieuwe website voor Auto- en Motorrijschool G. van de Kamp was snel klaar en ziet er nu veel moderner en vlotter uit. En het mooie is: alles werd voor ons geregeld, zodat wij ons konden bezighouden met het geven van onze rijlessen. Echt ideaal!Ina van de Kamp

Wie zijn onze klanten?

Met het Cross Media Collective richten wij ons op zelfstandige regionale of lokale MKB-bedrijven (retail en detailhandel) met meerdere vestigingen in de Randstad of in de regio Haarlemmermeer (zoals Hoofddorp en Haarlem).

Onze websites zijn bijzonder geschikt voor:

Regionale en lokale detailhandel

  • Zoals kappers, opticiens en andere retailers met meerdere filialen.
  • Geef je klanten extra service: laat ze online afspraken maken, verstuur automatische herinneringen voor een volgende behandeling of controle, bied ze een persoonlijke database van gekochte producten en laat ze een foto uploaden om online een kapsel of bril te proberen.

Verhuurbedrijven

  • Zoals verhuurders van opslagruimte (storage), bedrijfswagens of andere producten of diensten.
  • Bied je klanten een gebruiksvriendelijk, online reserveringssysteem, stroomlijn je workflow en verbeter je administratieve processen.

Regionale projectontwikkelaars

  • Zoals bouwbedrijven, interieurontwerpers, badkamerontwerpers, keukenleveranciers en andere woonspeciallisten.
  • Toon je klanten online voorbeelden van concrete bouw- en interieurvragen, ontwerpen en renovaties, zodat zij zich alvast een beeld kunnen vormen.

Regionale makelaars

  • Bied je klanten betere zoekmogelijkheden, laat ze huizen volgen en geef ze de optie om automatische alarmen in te stellen.

Fuserende bedrijven

  • Ga je fuseren of samenwerken met andere bedrijven? Wij voegen de verschillende websites samen en helpen je bij het bepalen van een complete nieuwe huisstijl met één sterke, homogene uitstraling.

Specifieke wensen?

Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Heb je specifieke wensen om jouw klanten beter van dienst te kunnen zijn of je eigen processen te stroomlijnen, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk de voorbeelden van onze weboplossingen.

Herken je jezelf in de voorbeelden? Dan kunnen we jou ook helpen.

Kom eens een kop koffie drinken!