Hulp bij je online marketing

Door MantaMedia

We kunnen er niet omheen: online marketing is erg belangrijk. Termen zoals Google+, Twitter, Facebook, Linkedin, Pinterest, Snapchat, Instagram, conversie, SEO en contentstrategie vliegen je om de oren. We kunnen ons voorstellen dat het je soms duizelt, want de ontwikkelingen gaan snel en bijhouden is een haast onmogelijke opgave. En zeg nou eerlijk, ben je eigenlijk niet liever gewoon met je eigen werk bezig?

Een uitgekiende strategie

Onze online-marketingexpert Samantha van der Werf van MantaMedia is helemaal op de hoogte van de laatste trends en hypes op het gebied van online marketing. Zij helpt je bij het coördineren van een uitgekiende strategie om je bedrijf en website optimaal te profileren en slimmer te werken. Via een workshop kan Samantha jou en je medewerkers bovendien leren op de juiste manier gebruik te maken van de mogelijkheden van sociale media, om zo nóg meer uit je online aanwezigheid te halen.

Lees meer over Samantha van der Werf.

Google verscherpt voortdurend de spelregels voor SEO. Je moet je dus steeds blijven verdiepen in zoekmachineoptimalisatie. Als ondernemer heb je hier als het goed is geen tijd voor.Samantha

Dit en meer coördineren we voor jou

Een greep uit alle online uitdagingen waarbij Samantha je kan helpen:

  • Zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse om te bepalen hoe jouw website wordt gevonden, met als resultaat een betere zoekmachineoptimalisatie (SEO).
  • Een nulmeting en vervolgmetingen om te zorgen dat je website optimaal gevonden blijft worden (het internet is immers in beweging).
  • Ontwikkelen van een beheerplan om je website te verbeteren en de conversie te verhogen.
  • Advies over efficiënte online communicatie en het opzetten van een resultaatgerichte online strategie.
  • Praktische workshops over het gebruik en de mogelijkheden van sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Zet jezelf zichtbaar in de markt. Wij adviseren en assisteren je hier graag bij.

Laat ons weten waarbij je hulp nodig hebt!