Zichtbaarheid vergroten met SEO

Samantha_1
Samantha_2
Samantha_3
Samantha_4
Samantha_5

Met Samantha van der Werf

Voor de online marketing van je website hebben wij SEO-specialiste Samantha van der Werf in huis. Met haar eigen MantaMedia helpt Samantha bedrijven aan een SEO-website om beter zichtbaar te zijn via zoekmachines zoals Google. Een mooie, stabiele en professionele website is vandaag niet voldoende: je site moet ook gevonden worden. Samantha geeft daarbij advies en workshops over je marketing op sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en Google+.

Gedegen onderzoek en advies

Logo MantaMedia

SEO of zoekmachineoptimalisatie is geen eenvoudig onderwerp. Des te belangrijker dus om de optimalisatie van je website over te laten aan een expert. Onder andere via gedegen zoekwoordenonderzoek, een concurrentieanalyse, een nulmeting, vervolgmetingen en adviezen voor onderhoud zorgt Samantha dat je website beter gevonden wordt door je doelgroep. Met als concreet resultaat: meer tevreden bezoekers en meer omzet (conversie).

Webontwikkelingen volgen

De klanten van Samantha roemen haar vakkundigheid, integriteit, doortastendheid, klantvriendelijkheid en de precisie waarmee ze te werk gaat. Door de ontwikkelingen rondom internet en SEO op de voet te volgen, weet Samantha van der Werf precies wat er nodig is om ook jouw website hoger te laten scoren in de ranking van zoekmachines.

Lees waar Samantha je bij kan adviseren en assisteren.

Beter vindbaar zijn in Google en hulp bij effectieve online marketing?

Mail vandaag nog.

Samantha adviseert je graag!