De mensen achter het Cross Media Collective

Het Cross Media Collective bestaat uit ervaren vakmensen met elk zijn of haar eigen expertise. Samen creëren wij professionele websites en andere media-uitingen die technisch, visueel en tekstueel sterk zijn en voldoen aan de eisen van onze tijd. Deze unieke samenwerking maakt onze dienstverlening voor jou compleet, flexibel en overzichtelijk.
 
Het hart van het Cross Media Collective wordt gevormd door een webbouwer, een designbureau en een tekstschrijver. Allemaal hebben wij kwaliteit, creativiteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast vinden we elkaar in onze zorg voor de planeet en hechten we belang aan eerlijk zakendoen en genieten van de schoonheid van het leven.
 
Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten. Heb je wensen die verdergaan dan onze eigen expertises, dan is er altijd wel een creatieve vakman of vakvrouw in ons ‘web’ die wij kunnen inschakelen. Denk aan fotowerk, video’s, vertalingen, sociale media, mobiele apps en nog veel meer.

Webbouwer Ernst: inventief expert in maatwerk

Webbouwer Ernst de Moor

Onze programmeur Ernst de Moor staat bij onze klanten bekend om zijn scherpe geest en luisterend oor. Niet de techniek, maar de klant staat voor hem centraal. Met zijn inventiviteit, inzicht in de laatste trends en kennis van technologische ontwikkelingen vertaalt Ernst elke wens naar de ideale digitale oplossing.
 
Met zijn bedrijf Creagraphy heeft Ernst een zeer gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem (CMS) ontwikkeld. Zijn websites kenmerken zich door een hoge stabiliteit en kwaliteit, uitstekende beveiliging, optimale zichtbaarheid via zoekmachines en perfecte weergave op mobiele apparaten. Ernst is bovendien expert in maatwerk voor bedrijven. Hij digitaliseert elke papierstroom en maakt die desgewenst bereikbaar voor je klanten, zodat jouw website het werk voor je doet.

Grafisch ontwerper Kees: vakman met oog voor detail

Grafisch ontwerper Kees Zeeman

Onze graficus Kees Zeeman is sterk in techniek en een kei in het doorgronden van technische uitdagingen. Onze klanten vinden hem een loyale en betrokken perfectionist. Met oog voor detail werkt Kees gedreven door tot zowel hij als de klant 100% tevreden is over het eindresultaat.
 
Samen met Ben Burger vormt Kees al sinds 1993 een hecht team dat uitblinkt in creativiteit, kwaliteit en vakmanschap. Met hun bedrijf Studio Zeeman & Burger staan zij garant voor mooie en unieke grafische ontwerpen. Het design van je website, brochure, beursmateriaal, huisstijl en zelfs je complete reclamecampagne is bij deze heren in uiterst vakkundige handen.

Grafisch ontwerper Ben: altijd een creatieve oplossing

Grafisch ontwerper Ben Burger

Onze vormgever Ben Burger denkt graag ‘out of the box’ en weet voor alles een creatieve oplossing. Met wortels in de reclame, vormgeving, typografie en drukwerk is hij van alle markten thuis. Onze klanten noemen hem een serieuze en betrouwbare vakman met veel liefde voor het vak.
 
Ben heeft zijn grafische kennis met dat van Kees Zeeman gebundeld in Studio Zeeman & Burger, een professioneel designbureau voor grafische vormgeving, webdesign, prepress, fotografie en drukwerk. Samen met jou zoeken ze naar de perfecte uitstraling voor het overbrengen van je boodschap. Schroom niet om bijzondere ideeën en speciale wensen kenbaar te maken, want daarvan wordt het duo altijd erg enthousiast.

Tekstschrijver Anne: pakkende teksten met gevoel

Tekstschrijver Anne de Romph

Onze copywriter Anne de Romph schrijft pakkende en prettig leesbare teksten die aansluiten op de doelgroep. Volgens haar klanten begrijpt Anne snel welke boodschap of gevoel een tekst moet overbrengen en weet ze die op een vakkundige manier te vertalen naar een creatieve, foutloze en overtuigende tekst.
 
Voor haar eigen Tekstbureau Met Anne schrijft zij dagelijks teksten die bedrijven helpen om zich professioneel te presenteren. Uiteraard voor websites, maar ook voor folders, brochures, mailings, persberichten en andere uitingen. Door naar je te luisteren en actief mee te denken komt ze samen met jou tot een overtuigende en effectieve tekst die bij jouw doelgroep de juiste snaar raakt.

Wat kunnen onze mensen voor jou betekenen?

Laat het ons weten!